Voluntari

 
Ploiesti International Film Festival (PIFF) a ajuns la cea de-a VI-a ediție și datorită ajutorului oferit de sute de voluntari de-a lungul anilor. Dacă ești atent/ă la detalii, responsabil/ă și implicat/ă și dacă vrei să descoperi ce înseamnă organizarea unui festival de film te așteptăm cu drag în echipa PIFF.
 
Ce ne dorim de la cei care aplică pentru a fi voluntari:
- să aibă cel puțin 16 ani împliniți până la 1 mai
- să locuiască în Ploiești sau în imediata apropiere a orașului
- să trimită un e-mail cu CV-ul și câteva cuvinte prin care să îi cunoaștem cât mai bine și să ne spună de ce îți doresc să devină voluntari PIFF, la adresa voluntari@ploiestifilmfestival.ro până pe 30 aprilie (inclusiv).
 
Ce îți oferim:
- oportunitatea de a-ți dezvolta noi abilități
- experienţă şi cunoştinţe noi în producţia de evenimente culturale
- recunoașterea activității tale de voluntariat printr-o diplomă, cu valoare de stagiu de practică şi experienţă în muncă
- distracţie şi noi prieteni, desigur
 
Departamentele în care poți fi voluntar sunt următoarele:
 
Promovare
Pentru ca toate informațiile despre festival să ajungă la public, vei asigura distribuirea afișelor în instituțiile culturale și educative, precum și distribuirea broșurilor în locațiile partenere. Vei asigura fluxul de informații în relația cu presa și publicul larg, vei acorda acreditări și asistență la centrul de presă. Vei înmâna invitații partenerilor și vei ajuta la direcționarea acestora în cinematograf.
 
Guest
Vei fi reprezentantul PIFF în relație cu publicul și cu invitații. Vei întâmpina invitații speciali ai festivalului. Te vei ocupa de verificarea biletelor la intrarea în sala de proiecție, de sistemul de votare pentru premiul publicului și vei oferi spectatorilor informații despre festival.
 
Administrație
Vei asista echipa care se ocupă de activitatea administrativă a festivalului și vei avea ocazia să vezi în cele mai mici detalii ce înseamnă organizarea festivalului. Vei participa la organizarea evenimentelor speciale. Vei ajuta managerul în coordonarea logisticii festivalului.
 
Logistic&IT
Te vei asigura că toate merg conform planului. Vei ajuta la aranjarea și rearanjarea locației și vei fi gazda celor care trec pe acolo. Dacă ai cunoștințe despre electronice (hard disk-uri, cabluri audio-video, etc.), vei asigura asistența tehnică în locații.
 
Vor fi contactați pentru interviu doar cei îndeplinesc toate criteriile de mai sus și reușesc să ne convingă că își doresc cu adevărat să facă parte din echipa PIFF.